El club de lectura de la biblioteca Modest Salse i Camarasa, va començar el seu funcionament el 15 d'abril de l'any 2008 amb el llibre "Pedra de tartera” de Maria Barbal. Aquest és un club senzill i la tasca que volem portar a terme és que, les persones llegeixin i gaudeixin de la lectura.



dissabte, 16 de març del 2013

12 de març de 2013 "Conta el vent del nord" i " Cada set onades"

Contra el vent del nord
Autor Daniel Gattauer
Editorial La campana
Pàgines: 240
Llengua catalana

 Escriu-me, Emmi. Escriure és com fer petons, però sense llavis. Escriure és fer petons de pensament.» ¿ L’Emmi és casada i el Leo es recupera d’un amor fracassat. Tantes emocions enviades, rebudes i guardades, ¿resistirien una trobada «real»?



Cada set onades
Autor Daniel Gattauer
Editorial La campana
Pàgines: 240
Llengua catalana

Ja coneixes l’Emmi Rothner i en Leo Leike? Doncs això vol dir que has llegit Contra el vent del nord, aquella història d’amor no gaire normal en què dos que no s’han vist mai s’enamoren perdudament per correu electrònic



Lectures que no han agradat gaire, però que ha ocasionat un interessant debat entre el membres dels club. Ha estat una grata sorpresa perquè per la  temàtica dels llibres no ho semblava. Els comentaris dels lectors ha estat els següents: molt repetitiu, té un punt divertit, toca un tema molt actual, originalitat en la forma d'escriure, lectura ràpida.

Nota: 5,1

1 comentari:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    FadoExpress là một trong những top công ty chuyển phát nhanh quốc tế hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi nhậtgửi hàng đi pháp và dịch vụ chuyển phát nhanh đi hàn quốc uy tín, giá rẻ

    ResponElimina