El club de lectura de la biblioteca Modest Salse i Camarasa, va començar el seu funcionament el 15 d'abril de l'any 2008 amb el llibre "Pedra de tartera” de Maria Barbal. Aquest és un club senzill i la tasca que volem portar a terme és que, les persones llegeixin i gaudeixin de la lectura.



dimecres, 10 de desembre del 2014

El carrer estret
Josep Pla
Edicions 62
Pàgines 384

 Un veterinari de ciutat arriba al poble de Torrelles per exercir el seu ofici. Establert al carrer Estret de la localitat, i gràcies a la xafarderia de la seva cuinera, la inestimable Francisqueta, esdevé testimoni de la realitat quotidiana dels seus veïns. La narració, que segons l'autor és el simple resultat d'haver "passejat un mirall al llarg d'un camí", és construïda a través d'un pintoresc mosaic de personatges, la banalitat de la vida diària dels quals es converteix en matèria literària d'una qualitat extraordinària. 

 Amb aquest llibre ens ha visitat la directora de la Fundació Josep Pla, Anna Aguiló.  La xerrada va ser molt interessant. Ens va fer conèixer el tarannà de l'autor i ens va parlar sobra la fundació,  va agradat tant que van decidir que la sortida de final de temporada seria  a Palafrugell i fer la ruta d' El carrer estret. El llibre ha agradat molt, destacant el vocabulari i la forma d'escriure tant planera i entenedora que té l'autor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada