El club de lectura de la biblioteca Modest Salse i Camarasa, va començar el seu funcionament el 15 d'abril de l'any 2008 amb el llibre "Pedra de tartera” de Maria Barbal. Aquest és un club senzill i la tasca que volem portar a terme és que, les persones llegeixin i gaudeixin de la lectura.



dimarts, 15 de març del 2016

El gran inquisidor
Miquel Fañanàs
Editorial Columna
Edició 2015
Llengua catalana


Nicolau Eimeric, Inquisidor General de la Corona d’Aragó, va ser un dels personatges més foscos de la història de Catalunya. Com un jove alegre pot arribar a convertir-se en una de les persones més cruels de la història? Després de la mort del seu amor de joventut, Sara, Nicolau inicia un ambiciós camí per acabar sent una de les figures més temudes, ocupant un dels càrrecs més importants de la Inquisició, que va exercir amb duresa i violència contra els jueus, bruixes i heretges.
http://www.grup62.cat/llibre-el-gran-inquisidor-190964.html


Vam tenir la presència de l'autor que ens va explicar com i perquè va escriure aquesta novel•la. Va ser una vetllada molt instructiva i agradable amb sopar de Nadal inclòs.
En general va agradar, però van tenir algunes diferències amb l'autor sobre algunes escenes que passen en el llibre. Personalment crec que et donan una forma diferent de veure al protagonista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada