El club de lectura de la biblioteca Modest Salse i Camarasa, va començar el seu funcionament el 15 d'abril de l'any 2008 amb el llibre "Pedra de tartera” de Maria Barbal. Aquest és un club senzill i la tasca que volem portar a terme és que, les persones llegeixin i gaudeixin de la lectura.



diumenge, 16 de març del 2014

12 de febrer " L'última trobada" Sàdor Márais

L'última trobada
Sándor Márais
Editorial Empúries
Llengua catalana
Pàgines 175


 L'última trobada és un dels últims grans redescobriments de la literatura europea del segle XX. Publicat per primer cop el 1942, aquest clàssic de la literatura hongaresa ha obtingut a Itàlia un èxit insòlit, que s'ha escampat ràpidament per tot Europa. Sándor Márai ens situa en plena decadència de l'imperi Austre Hongarès, en un castell al peu dels Carpats, que en temps passats havia acollit vetllades elegants i que els anys han convertit en el simple refugi d'un noble. Dos homes, que de joves havien estat amics inseparables, es citen després de quaranta-un anys de no veure's. Un ha passat molt temps a l'Extrem Orient; l'altre no s'ha mogut de la seva propietat. Però tots dos han viscut esperant aquest retrobament perquè comparteixen un secret d'una força singular.

 Cometaris dels assistents: 
 Un llibre que no ha agradat a tothom. Molt comentada la passivitat de l'amic duran la trobada ,un cant a la amitat ,de fàcil lectura i molt descriptiu.


Nota: 7

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada