El club de lectura de la biblioteca Modest Salse i Camarasa, va començar el seu funcionament el 15 d'abril de l'any 2008 amb el llibre "Pedra de tartera” de Maria Barbal. Aquest és un club senzill i la tasca que volem portar a terme és que, les persones llegeixin i gaudeixin de la lectura.



diumenge, 16 de març del 2014

12 de març "Balzac i la petita modista xinesa" de Dai Sijie

Balzac i la petita modista xinesa
Dai Sijie
Edicions 62 (El balancí)
Edició: febrer del 2001
Llengua catalana

El 1971, com molts milions de joves xinesos en aquells anys, dos presumptes intel•lectuals de ciutat són enviats al camp perquè els camperols pobres els "reeduquin". Tenen disset i divuit anys, i el seu destí és un poble perdut al capdamunt d'una muntanya remota. Allà, en efecte, viuran un capítol decisiu en la seva educació; però serà sobretot gràcies a l'amistat de la Petita Modista i, sobretot, gràcies a una maleta plena de llibres prohibits.

 Comentaris dels assistents: 
Lectura molt fàcil, però no ha acabat d'agradar. Molt suau la forma de descriure les penes i misèries que passant els dos amics durant la reeducació. L'amistat també ha sigut un tema que ha arribat a tothom i la força que tenen els llibres sobre les persones. Creiem que no ha arribat perquè havíem llegit "Cisnes Salvajes" de Jung Chang  que és  un llibre molt dur sobre la Xina de Mao 

 Nota: 5,7

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada